• De Tuinverandering
    Uw hoveniersbedrijf voor Utrecht en omstreken

Bestrating

De bestrating van een tuin is vaak de basis bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Zelfs als de keuze valt op een “groene tuin” met bijvoorbeeld veel gras en/of borders is de bestrating één van de belangrijkste onderdelen in de tuin. Een terras om heerlijk op te zitten of een praktisch pad richting de schuur of garage is natuurlijk altijd handig, in welke tuin dan ook. De keuze is reuze als het gaat om het materiaal. Grote of kleine stenen, beton of natuursteen noem het maar op. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een passend voorstel doen.

Tuinonderhoud

Bij tuinonderhoud zorgen we ervoor dat uw tuin er het hele jaar door tip-top uitziet. Onder onderhoud vallen de voorjaars-, zomer- en winterbeurt. Maar natuurlijk ook voor het eenmalig bijhouden van je tuin. Voordeliger is het om het op onderhoudscontract basis te doen. Dan zorgen wij dat de tuin op tijd wordt onderhouden en hoef je je geen zorgen te maken over de planning.

Meer over Tuinonderhoud

Tuinaanleg

Nadat u uw droomtuin heeft (laten) ontwerpen is de volgende stap natuurlijk de aanleg ervan. De Tuinverandering hoveniers is daarvoor uw partner bij uitstek. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met allerlei uiteenlopende opdrachten.

Meer over Tuinaanleg

Tuinontwerp

Heeft u een mooi ontwerp op papier of in gedachten of wilt uw advies over uw tuinindeling? Neem contact met De Tuinverandering Hoveniers op en wij begeleiden u verder.

Meer over Tuinontwerp

Grondwerk

Voor het ontgraven en verzetten van grondwerk in uw tuin bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Meer over Grondwerk

Houtwerk

Ook voor houtwerk bent u bij ons op het juiste adres; het maken van pergola’s, tuinhuisjes, schuttingen, vlonders en overkappingen. U zegt het maar.

Meer over Houtwerk