• De Tuinverandering
    Uw hoveniersbedrijf voor Utrecht en omstreken

Tuinontwerp

Wilt u uw tuin aanpakken of renoveren? Heeft u al ideeën en inspiratie door voorbeelden, of wilt u daar liever mee geholpen worden? Dat kan. Hoe vormen al die plannen zich nu tot een samenhangend geheel en word uw tuin werkelijkheid.? Wij vinden in al uw ideeën de juiste weg en maken een vrijblijvende schets die past bij u. Met offerte op maat.

Wilt u een gedetailleerd ontwerp met eventueel een beplantingsplan dan kan dat ook. De Kosten hiervan lopen uit een van 100,- tot 250,- euro voor een kleine tuin een grote tuin kan oplopen van 250,- tot 750,- euro.

Tuinonderhoud

Bij tuinonderhoud zorgen we ervoor dat uw tuin er het hele jaar door tip-top uitziet. Onder onderhoud vallen de voorjaars-, zomer- en winterbeurt. Maar natuurlijk ook voor het eenmalig bijhouden van je tuin. Voordeliger is het om het op onderhoudscontract basis te doen. Dan zorgen wij dat de tuin op tijd wordt onderhouden en hoef je je geen zorgen te maken over de planning.

Meer over Tuinonderhoud

Tuinaanleg

Nadat u uw droomtuin heeft (laten) ontwerpen is de volgende stap natuurlijk de aanleg ervan. De Tuinverandering hoveniers is daarvoor uw partner bij uitstek. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met allerlei uiteenlopende opdrachten.

Meer over Tuinaanleg

Grondwerk

Voor het ontgraven en verzetten van grondwerk in uw tuin bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Meer over Grondwerk

Bestrating

De weg naar een prachtige tuin, het aanleggen van een oprit, een sierlijk looppad. U vraagt, wij draaien het mooiste straatwerk.

Meer over Bestrating

Houtwerk

Ook voor houtwerk bent u bij ons op het juiste adres; het maken van pergola’s, tuinhuisjes, schuttingen, vlonders en overkappingen. U zegt het maar.

Meer over Houtwerk