• De Tuinverandering
    Uw hoveniersbedrijf voor Utrecht en omstreken

Tuinonderhoud

Onderhoud op afspraak:

Bij deze onderhoudsvorm bepaalt u wanneer wij uw tuin komen doen. U kunt ons gewoon een email sturen of bellen voor een afspraak. Wij plannen het onderhoud van uw tuin in. Onderhoud op afspraak kan op uurbasis, maar uiteraard kunnen wij ook een passende offerte maken voor uw tuin of bedrijfspand. We komen van te voren vrijblijvend een keer kijken en inventariseren uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen we u dan een offerte toesturen.

Voor- en najaarsabonnement:

Hierbij wordt in het voor- en najaar (2 keer per jaar dus) onderhoud gepleegd. Dit onderhoud bestaat o.a. uit het snoeien van heesters, vaste planten en bomen, knippen van hagen, ruimen van blad, border onderhoud, bemesting en onkruidbestrijding.

Kwartaal abonnement:

4 keer per jaar onderhoud aan uw tuin. Wij komen buiten de voor- en najaarsbeurt 2 keer extra in het groeiseizoen. Hierbij worden reguliere onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd zoals bij de voor- en najaarsbeurt.

Jaarrond abonnement:

Afgesteld op uw wensen komen wij om de week of maandelijks onderhoud verrichten in uw tuin inclusief een voor- en najaarsbeurt. Met deze vorm kunt u erop vertrouwen dat uw tuin het hele jaar door een representatieve uitstraling heeft. Voor particuliere tuinen waarbij u het hele jaar wilt genieten van uw tuin is deze vorm uitermate geschikt. U kunt ook voor uw bedrijf een jaarrond abonnement afsluiten. We zorgen er dan voor dat uw tuin, groenvoorziening rondom uw bedrijf er perfect bij ligt.

Maai-abonnement:

In overleg met u maken wij een jaarplan met betrekking tot het onderhoud van uw gazon. Het aantal maaibeurten en extra onderhoud zoals bemesting en het verticuteren van uw gazon worden hierin opgenomen. Een maai-abonnement kan natuurlijk prima in combinatie met een van de andere abonnementen, zodat u een compleet pakket krijgt voor het onderhoud van uw tuin.

Tuinaanleg

Nadat u uw droomtuin heeft (laten) ontwerpen is de volgende stap natuurlijk de aanleg ervan. De Tuinverandering hoveniers is daarvoor uw partner bij uitstek. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met allerlei uiteenlopende opdrachten.

Meer over Tuinaanleg

Tuinontwerp

Heeft u een mooi ontwerp op papier of in gedachten of wilt uw advies over uw tuinindeling? Neem contact met De Tuinverandering Hoveniers op en wij begeleiden u verder.

Meer over Tuinontwerp

Grondwerk

Voor het ontgraven en verzetten van grondwerk in uw tuin bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Meer over Grondwerk

Bestrating

De weg naar een prachtige tuin, het aanleggen van een oprit, een sierlijk looppad. U vraagt, wij draaien het mooiste straatwerk.

Meer over Bestrating

Houtwerk

Ook voor houtwerk bent u bij ons op het juiste adres; het maken van pergola’s, tuinhuisjes, schuttingen, vlonders en overkappingen. U zegt het maar.

Meer over Houtwerk