• De Tuinverandering
    Uw hoveniersbedrijf voor Utrecht en omstreken

HOUTWERK VOOR UW TUIN

Houtwerk tref je in bijna elke tuin wel aan. Denk hierbij aan schuttingen, tuinhuisjes, beschoeiing, plantenbakken, vlonders etc. Als all-round hoveniersbedrijf behoort het leveren en plaatsen van kwalitatief goed tuinhout tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Ook voor maatwerk

Buiten de standaard maten schuttingen en tuinhuizen, kunnen wij ook alles op maat (laten) maken, zodat het naadloos aansluit op uw wensen. Voor het monteren en bevestigen van tuinhout maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Ruime ervaring

Uiteraard beschikken we ook hier over alle nodige gereedschappen en ervaring om u goed en snel van dienst te kunnen zijn. Dus ook voor alle voorkomende houtwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres.

Tuinonderhoud

Bij tuinonderhoud zorgen we ervoor dat uw tuin er het hele jaar door tip-top uitziet. Onder onderhoud vallen de voorjaars-, zomer- en winterbeurt. Maar natuurlijk ook voor het eenmalig bijhouden van je tuin. Voordeliger is het om het op onderhoudscontract basis te doen. Dan zorgen wij dat de tuin op tijd wordt onderhouden en hoef je je geen zorgen te maken over de planning.

Meer over Tuinonderhoud

Tuinaanleg

Nadat u uw droomtuin heeft (laten) ontwerpen is de volgende stap natuurlijk de aanleg ervan. De Tuinverandering hoveniers is daarvoor uw partner bij uitstek. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met allerlei uiteenlopende opdrachten.

Meer over Tuinaanleg

Tuinontwerp

Heeft u een mooi ontwerp op papier of in gedachten of wilt uw advies over uw tuinindeling? Neem contact met De Tuinverandering Hoveniers op en wij begeleiden u verder.

Meer over Tuinontwerp

Grondwerk

Voor het ontgraven en verzetten van grondwerk in uw tuin bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Meer over Grondwerk

Bestrating

De weg naar een prachtige tuin, het aanleggen van een oprit, een sierlijk looppad. U vraagt, wij draaien het mooiste straatwerk.

Meer over Bestrating