• De Tuinverandering
    Uw hoveniersbedrijf voor Utrecht en omstreken

Tuinaanleg

Wilt u een sfeervolle mooie tuin van ontwerp en aanleg waarvan u kunt genieten die aansluiten op uw wensen. Door brede kennis en achtergrond kunnen wij met een oog voor detail een passend en eerlijk advies geven die past bij uw tuinwensen/buitenwensen. Met ruim assortiment materialen zijn wij in staat alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren en u te ontzorgen. Het ontzorgen van begin tot eind met een afsluiting zonder opruimwerk meer te hebben.

Tuinonderhoud

Bij tuinonderhoud zorgen we ervoor dat uw tuin er het hele jaar door tip-top uitziet. Onder onderhoud vallen de voorjaars-, zomer- en winterbeurt. Maar natuurlijk ook voor het eenmalig bijhouden van je tuin. Voordeliger is het om het op onderhoudscontract basis te doen. Dan zorgen wij dat de tuin op tijd wordt onderhouden en hoef je je geen zorgen te maken over de planning.

Meer over Tuinonderhoud

Tuinontwerp

Heeft u een mooi ontwerp op papier of in gedachten of wilt uw advies over uw tuinindeling? Neem contact met De Tuinverandering Hoveniers op en wij begeleiden u verder.

Meer over Tuinontwerp

Grondwerk

Voor het ontgraven en verzetten van grondwerk in uw tuin bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Meer over Grondwerk

Bestrating

De weg naar een prachtige tuin, het aanleggen van een oprit, een sierlijk looppad. U vraagt, wij draaien het mooiste straatwerk.

Meer over Bestrating

Houtwerk

Ook voor houtwerk bent u bij ons op het juiste adres; het maken van pergola’s, tuinhuisjes, schuttingen, vlonders en overkappingen. U zegt het maar.

Meer over Houtwerk